Berit Nordstrands råkakao med chili

Berit Nordstrands råkakao med chili

En lun og god kakao for kalde kvelder!

Les mer

Ingredienser


2,5 dl Mylk havre/mandel

3 ss Supernature Råkakaopulver

1/2 - 1 ss kokossirup/lønnesirup/agavesirup

1/4 ts Helios Ceylon kanel

1/4 Supernature Himalaya salt, fint

et krm Helios Chilipulver

1/4 ts kayennepepper

1 myk Helios Dadel (uten stein)



Slik gjør du


1. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor/blender.

2. Kjør på full hastighet et par minutter til kakaoen har fått en jevn og fin konsistens.

3. Kakaoen blir lunken mens maskinen kjører

4. Smak til med krydder så du får den passe sterk.

5. Du kan drikke den lunken eller varme den forsiktig opp mot 42-49 grader.

6. I alle fall ikke varmere enn 70 grader om du vil beholde det meste av gode smaker og plantestoffer.