Ingredienser
1 blomkåhode
1,5 dl mel (feks Helios Speltmel eller Helios Glutenfri Lys bakemix)
2 dl plantemelk (feks mandlmelk eller kokosmelk)
1 ts løkpulver
1 ts røkt paprika
1 ts Helios spisskummen
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts Helios Himalayasalt
1 klype Helios chiliflak
Slik gjør du
1 Sett ovnen på 200 grader over-og undervarme. Del blomkål i buketterog fordel utover et bakepapirkledd stekebrett
2 Stek blomkålen i 20 minutter
3 Visp sammen mellk, mel og krydder i en flat skål.
4 Dypp deovnsbakteblomkålbukettenei røra, og legg tilbake på stekebrettet. Stek i nye 20 minutter
5 Rør sammen ingrediensene til glaseringen, ingefærrotenriver du på et lite rivjern.
6 Pensle blomkålbukettene med glaseringog stek i 5-7 minutter til
7 Lag cashewdipp ved å blande sammen bløtlagde cashewnøtter med resten av ingrediensene i en foodprocessor.
8 Har du glemt å bløtlegge nøttene kan du koke dei ti minutter og så skylle dei kaldt vanni stedet
9 Nyt blomkålvingeneog dippmed det samme