Gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Denne fristende, gule suppen er supergod og lett å lage.

Les mer

Ingredienser



750 g gresskar
2 ss Cocosa kokosfett
½ løk
2 hvitløksfedd
1 ss revet ingefær
½ ss spisskummen
½ ss gurkemeie
Litt havsalt
Litt pepper
5 dl vann
1 terning grønnsaksbuljong



Slik gjør du

1 Skjær gresskaret i terninger og varm opp vannet med buljongen.

2 Smelt Cocosa og bland inn spisskummen, ingefær og gurkemeie i den varme oljen.

3 Tilsett finhakket løk og hvitløk i olje- og krydderblandingen. La det småfrese i noen minutter.

4 Ha i gresskarterningene.

5 Bland så inn buljongen og la det småkoke i ca 10–15 minutter.

6 Kjør blandingen med en stavmikser til en fin konsistens. Server gjerne med frisk koriander.