4 porsjoner
Ingredienser
-1 stk gul løk, finhakket
-2-3 fett hvitløk, hakket
-2 ss Helios olivenolje
-4 ss Helios tomatpure
-2 bokser Helios hakkede tomater
-5 dl Helios grønnsaksbuljong (ferdig utblandet)
-3 dl Helios grønnsaksjuice
-1 ss Helios rårørsukker
-2 ts Helios basilikum
-1/2 ts pepper
Slik gjør du
1 Rens og finhakk løk og hvitløk.
2 Varm olje i en kjele og fres løken blank.
3 Rør tomatpure godt inn i løken før du tlsetter hakket tomat, bujong og noen klyper sukker.
4 Kok opp og la det småkoke i 8-10 minutter.
5 Tilsett grønnsaksjuicen og kjør suppen glatt med en stavmiker.
6 Smak til med basilikum og pepper, og gi suppen litt varme før du serverer.