Sprø chia-knekkebrød
Kan vi friste med sprø chia-knekkebrød? Perfekt start på dagen og som tilbehør til lunsj og middag.
50 min
2
Medium
Ingredienser
Oppskrift
½ dl Life Chiafrø
1 dl svarte sesamfrø
1 dl linfrø
½ dl solsikkekjerner
1 dl Manna Mandelmel
1 ts flaksalt
½ dl rapsolje
2 dl kokende vann
- Sett stekeovnen på 150 grader.
- Bland alle de tørre ingrediensene i en skål.
- Tilsett olje og det kokende vannet.
- Rør godt, og la røren stå og svelle i cirka 15 minutter.
- Kjevle eller trykk ut frødeigen med hendene mellom to bakepapir.
- Strø over flaksalt.
- Stek chiaknekkebrødet midt i ovnen.
- Etter 15 minutter tar du det ut og skjærer det i ruter med en kniv.
- Sett platen inn igjen i ovnen, og stek knekkebrødet i ytterligere 20 minutter.
- Skru av ovnen, men la knekkebrødet stå igjen på ettervarmen en stund.
- Ta ut chiaknekkebrødet og del opp rutene.
- Oppgrader ostefatet med et sprøtt chiaknekkebrød.
Kjøp produktene fra oppskriften
Se tilgjengelighet i butikk