Ingredienser
Bunnen:
1 dl Helios havregryn
1 dl solsikkefrø
2 dl tørkede morbær
ca 14 Helios dadler uten stein
1 krm Helios kardemomme
1 ss Life Coconut Oil
en klype Supernature Himalaya Salt
Fyll
Lag 1:
2 dl ternet mango (fersk eller opptint frossen)
2 dl kokoskrem (eller den tykke delen fra øverste lag i en kokosmelkboks)
1 krm ren vaniljeekstrakt
2 dl Helios cashewnøtter, bløtlagt i minst 1 time
2 ss Life Coconut Oil
2 ss Sukrin Gold
saften fra en halv presset lime
Lag 2:
2 dl ternet mango (fersk eller opptint frossen)
1 ss Sukrin Gold
2 ss Life Coconut Oil
zest (skallet) fra 1 lime
Valgfri topping:
Ferske bær
Life Coconut Chips
Mynte
Dette trenger du:
En springform
Blender eller stavmikser
Slik gjør du:
Bunnen:
1. Kle nederste del av en form med avtakbare kant (springform) med bakepapir. Klem kanten fast.
2. Skjær dadlene i mindre biter og bland sammen med resten av ingrediensene til det blir en klissete, jevn røre.
3. Fordel massen jevnt i bunnen av formen.
4. La stå kaldt i ca. 30 minutter mens du forbereder fyllet.
Lag 1
1. Skyll cashewnøttene og bland dem så med de øvrige ingrediensene til massen får en kremet konsistens. Det kan ta en stund.
2. Hell fyllet over i bunnen av formen og la fryse til i 30 – 60 min.
Lag 2:
1. Bland alle ingrediensene til det øverste fyll-laget, og hell dette på toppen av ostekaken i ett jevnt lag.
2. Riv skallet (zesten) av limen over topplaget, og la så kaken fryse i minst 2 timer.
3. Kaken skal tines i ca. 30 min før servering for å få en god konsistens.
4. Topp med ferske bær, kokosflak og mynte.