Matcha Tiramisu

Matcha Tiramisu

Denne gode sammensetningen er så digg at dere kommer til å takke oss.

Les mer

Ingredienser

Matchapaste

  • Miks matchapulver med vann 
  • Gjerne bruk en matchavisp for å unngå klumper 

Matchafyll 

  • I en ny skål, bland sammen 3ss philadelphia med kokossukker og ca 0,5dl matchapaste 
  • Pisk kremfløte til tykkere konsistens 
  • Vend inn kremefløten i resten av fyllet til alt er godt blandet. 

Tiramisu la-på-lag

  • Finn frem en liten form eller skål. 
  • Dypp tiramisukjeksene, en etter en, i resterende matchapaste til du har et lag med matcha-kjeks i bunnen av formen. 
  • Smør deretter et lag av matchafyllet over kjeksene, og gjenta deretter til du har fylt opp formen. 
  • Strø over matchapulver med en sil på toppen. 

Sett i kjøleskapet i minimum 2 timmer, så er tiramisuen klar til servering! 


Recept fra Supernature