Ingredienser
- 2ts Supernature Matchapulver
- 1,5dl varm vann (max 80 grader)
- 3ss philadelphia
- 2ts kokosblomstsukker
- 1 dl vegansk kremfløte
- 8 ladyfingers/ tiramisukjeks
Matchapaste
- Miks matchapulver med vann
- Gjerne bruk en matchavisp for å unngå klumper
Matchafyll
- I en ny skål, bland sammen 3ss philadelphia med kokossukker og ca 0,5dl matchapaste
- Pisk kremfløte til tykkere konsistens
- Vend inn kremefløten i resten av fyllet til alt er godt blandet.
Tiramisu la-på-lag
- Finn frem en liten form eller skål.
- Dypp tiramisukjeksene, en etter en, i resterende matchapaste til du har et lag med matcha-kjeks i bunnen av formen.
- Smør deretter et lag av matchafyllet over kjeksene, og gjenta deretter til du har fylt opp formen.
- Strø over matchapulver med en sil på toppen.
Sett i kjøleskapet i minimum 2 timmer, så er tiramisuen klar til servering!
Recept fra Supernature