Ingredienser
1 liter popcorn, ferdigpoppet
2,5 dl Helios havregryn
1,5 dl Helios lønnesirup
1,5 dl Helios mandelsmør
2 ts vaniljepulver
en god klype salt
150 g valgfri sjokolade, smeltet
Slik gjør du
1. Dekk en middels stor kakeform med bakepapir.
2. Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.
3. Gjør akkurat det samme med havregrynet. Havregrynkornene skal bli litt mer melete.
4. Bland popcornet og havregrynet i en stor bolle.
5. Vend lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.
6. Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.
7. Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.
8. Sett formen i fryseren i ca. 1 time.
9. Kutt opp i like store deler og nyt! Oppbevares i kjøleskapet.