Popcornbar med mandelsmør og sjokolade

Popcornbar med mandelsmør og sjokolade

Kilde: Kaja Andrine Bratvedt

Les mer

Ingredienser


1 liter popcorn, ferdigpoppet

2,5 dl Helios havregryn

1,5 dl Helios lønnesirup

1,5 dl Helios mandelsmør

2 ts vaniljepulver

en god klype salt

150 g valgfri sjokolade, smeltet



Slik gjør du


1. Dekk en middels stor kakeform med bakepapir.

2. Ha popcornet i en blender og miks på middels hastighet i noen sekunder slik at popcornet blir i litt mindre biter.

3. Gjør akkurat det samme med havregrynet. Havregrynkornene skal bli litt mer melete.

4. Bland popcornet og havregrynet i en stor bolle.

5. Vend lønnesirup, mandelsmør, vanilje og salt inn i popcorn- og havregrynblandingen og bland det godt sammen til du får en jevn blanding.

6. Ha blandingen over i kakeformen med bakepapir og press den lett ned med hendene til overflaten blir jevn.

7. Smelt sjokoladen og hell den jevnt over popcornblandingen.

8. Sett formen i fryseren i ca. 1 time.

9. Kutt opp i like store deler og nyt! Oppbevares i kjøleskapet.