Crispy barer med frysetørket bringebær

Crispy barer med frysetørket bringebær

Les mer

6-8 stk.

Ingredienser:

• 2 bokser kikerter

• 1 ss Life kokosolje, smelt

• 2 ss maisstivelse

• ½ dl Helios Agavesirup

• 150 g mørk sjokolade

• 1 dl BioKing frysetørket bringebær, hakket


Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Skyll kikertene i et dørslag. Hell dem over i en skål og bland med kokosolje, maisstivelse og agavesirup. Fordel kikertene på et stekebrett og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Rør rundt noen ganger. Avkjøl.

Smelt sjokoladen over et vannnbad. Ha i kikertene og rør rundt. Legg et bakepapir på en fjøl og spre blandingen ut over. Topp med frysetørkede bringebær. La stivne i kjøleskapet. Skjær deretter i barer. Oppbevar i boks i kjøleskapet.