Oppskrift og bilder er utarbeidet av matbloggen Myesmak, @myesmak
Ingredienser
1 stor moden mango
ca 4 lime
1 dl Helios Lønnesirup
200 g bjørnebær
1 ts vaniljesukker
2 bananer
1 avokado
Slik gjør du
1. Bland sammen hvert lag i en blender til de er klumpefri. Smakt godt til.
2. Hvert lag skal smake søtt, syrlig og de andre ingrediensene skal komme godt frem.
3. Skyll blenderen godt mellom hvert lag så fargene er klare og fine.
4. Fordel de tre fruktblandingene i iskremformene, og sett i fryseren i et par timer, eller over natten.
Lag 1:
1 stor moden mango
saften fra 1-2 lime
½ dl Helios lønnesirup
Lag 2:
200 g bjørnebær
1 ts vaniljesukker
2 ss limejuice
Lag 3:
2 bananer
1 avokado
saften fra 1-2 lime
½ dl Helios lønnesirup