Du trenger:
Gulrotkakebunn:
- 5 dl havremel
- 1 dl kokosmel
- 6 scoops Collagen Gold
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ss kanel
- 1 dl mandelsmør
- 1 kopp lønnesirup
- 5-6 revne gulrøtter
- ca 1 dl melk etter eget valg
Glasur:
- 250 gram naturlig kremost
- 300 gram vaniljekesam eller vaniljekrem
- 1 ts vaniljeessens
Fremgangsmåte
Start med å blande sammen de tørre ingrediensene i en stor miksebolle. Varm mandelsmøret med lønnesirup til det er varmt. Visp sammen. Når mandelsmøret og lønnesirupen er vispet sammen, tilsett det våte med den tørre blandingen. Tilsett revne gulrøtter og bland godt til en tykk, smuldrete røre gjenstår. Hell så melken sakte til røren fortsatt er tykk, men jevn. Ha røren over i en form på ca. 30x20 dekket med bakepapir og trykk inn i formen. Avkjøl i fryseren mens du lager glasuren.
Pisk ingrediensene til glasuren sammen til de er tykke og avkjøl i ca 10 min i kjøleskapet.
Hell så glasuren over gulrotkakebunnen og sett den tilbake i fryseren i ca. to-fire timer før du skjærer den i barer.
Oppbevar i fryseren. La den stå i ca. 10 minutter på kjøkkenbenken før du nyter den, så tiner frostingen litt.