Raw Rocky Road
20–25 stk.
Ingredienser:
Nøtte- og bærblanding:
• 1 dl peanøtter
• ½ dl pistasjnøtter
• 1 dl kokoschips
• 1 dl Helios tørkede tranebær
• 1 dl BioKing frysetørkede bringebær
Daddelkaramell:
• 100 g Helios dadler uten stein, økologiske
• 1 ss Life kokosolje
• En klype salt
Sjokolade:
• 1 dl Life kokosolje
• 1 dl Purasana kakaopulver, økologisk
• 2 ss Helios agavesirup
Slik gjør du:
1. Nøtte- og bærblanding: Bland nøtter, tranebær og bringebær i en skål.
2. Daddelkaramell: Bland dadler, kokosolje og en klype salt til en jevn røre i en mikser. Bland i noen minutter, det tar litt tid før røren blir glatt.
3. Sjokolade: Smelt kokosolje, kakao og agavesirup i vannbad.
4. Bland forsiktig inn små porsjoner med daddelkaramellrøre i nøtte- og bærblandingen. Hell i sjokoladen og rør den ut. Spre røren på et bakepapir og avkjøl i kjøleskapet. Skjær i porsjonsbiter. Oppbevar i kjøleskapet.