Raw Rocky Road

20–25 stk.


Ingredienser:


Nøtte- og bærblanding:

• 1 dl peanøtter

• ½ dl pistasjnøtter

• 1 dl kokoschips

• 1 dl Helios tørkede tranebær

• 1 dl BioKing frysetørkede bringebær


Daddelkaramell:

• 100 g Helios dadler uten stein, økologiske

• 1 ss Life kokosolje

• En klype salt


Sjokolade:

• 1 dl Life kokosolje

• 1 dl Purasana kakaopulver, økologisk

• 2 ss Helios agavesirup



Slik gjør du:

1. Nøtte- og bærblanding: Bland nøtter, tranebær og bringebær i en skål.

2. Daddelkaramell: Bland dadler, kokosolje og en klype salt til en jevn røre i en mikser. Bland i noen minutter, det tar litt tid før røren blir glatt.

3. Sjokolade: Smelt kokosolje, kakao og agavesirup i vannbad.

4. Bland forsiktig inn små porsjoner med daddelkaramellrøre i nøtte- og bærblandingen. Hell i sjokoladen og rør den ut. Spre røren på et bakepapir og avkjøl i kjøleskapet. Skjær i porsjonsbiter. Oppbevar i kjøleskapet.

Raw Rocky Road