Sprø granola med blant annet chiafrø, havregryn, kokoschips, safran og gojibær. Forsvinnende god!
40 minutter
ca 10 porsjoner
Ingredienser
-0,5 dl Life chiafrø
-1 dl Supernature hampfrø
-4 dl havregryn
-1 dl Helios Kokosflak
-1 dl gresskarkjerner
-1 dl solsikkefrø
-1 dl hakkede mandler
-2 ss Life kokosolje
-1 dl konsentrert eplejuice
-2 ss agavesirup
-0,5 g safran (1 pose)
-½ ts himalayasalt
-½ ts ceylonkanel
-1 dl Supernature gojibær
Slik gjør du
1. Smelt kokosolje, agavesirup, eplejuice og krydder i en kasserolle.
2. Bland alle de tørre ingrediensene bortsett fra gojibær i en skål og ta det over i væskeblandingen.
3. Bland godt og fordel deretter blandingen på et bakepapir i en stor og dyp form.
4. Stek i cirka 20 minutter på 175° C. Følg med granolaen og rør av og til så den ikke brenner seg.
5. Når den er avkjølt, tilsett gojibær og oppbevar i lufttett beholder.
Tips!
Legg granolaen i en lekker krukke og gi bort som julegave.