30 min

30 st

Medium

Ingredienser

Oppskrift

50 gram smør

1 ss Life kokosolje

1 dl Helios Agavesirup

1 ss Life chiafrø

1½ dl Manna Mandelmel

½ dl Funksjonell Mat Kokosmel

3 ts pepperkakekrydder

1 egg

1 klype flaksalt

  1. Sett ovnen på 170 grader varmluft. Smelt smør og kokosfett i en kjele og avkjøl litt. 
  2. Ha i pepperkakekrydderet og en klype flaksalt – og deretter mandelmel, kokosmel og chiafrø. 
  3. Bland godt og avslutt med å ha i egget. 
  4. Rør til en jevn deig og form den til en ball. Dekk til med plast, og sett den i kjøleskapet i minst to timer (gjerne over natten, hvis du har tid). 
  5. Strø mel på kjøkkenbenken og kjevl ut deigen. 
  6. Stikk ut pepperkaker med pepperkakeformer og stek midt i ovnen i 10 minutter. 
  7. Kjøl ned og pynt, hvis du vil, med melisglasur.

Kjøp produktene fra oppskriften

Se tilgjengelighet i butikk