Kokoscheesecake med spirulina

En deilig ostekake med spirulinapulver og kokos

Les mer

Kokoscheesecake med spirulina

 4-6 porsjoner


Ingredienser: 

Bunnen

 • 4 ½ dl Life kokoschips  

• 3 stk. myke dadler 

• 2 ss Life kokosolje 

• 1 ½ ss Wholesome  agavesirup 


Fyll 

• 4 dl Helios økologiske cashewnøtter, bløtlagt  i fire timer 

• 2 dl kokosfløte 

• 1 lime, zesten og juicen  

• 1 dl Wholesome agavesirup 

• ½ ts salt Spirulinafyll 

• ½ ts Supernature spirulina - pulver 

• ½ ts gurkemeie


Spirulinafyll 

• ½ ts Supernature spirulina - pulver 

• ½ ts gurkemeie

Slik gjør du: 

Bland ingrediensene til bunnen  til en smulete deig. Trykk ut  bunnen i en springform, ca.  18 cm i diameter. Sett til side. 


Bland ingrediensene til fyllet til  en glatt røre. Hell halvparten  av fyllet i en separat beholder  og sett til side. I den andre  halvparten farger du røren  grønn ved å tilsette spirulina og gurkemeie. Hell litt av spirulinafyllet i midten av bunnen. Hell deretter litt av det lysere fyllet i midten av spirulinafyllet. Gjenta med annenhver farge til  det ikke er mer fyll igjen. Kakk lett på kanten av formen så fyllet flyter jevnt ut. Bruk skaftet på en skje og rør lett rundt noen ganger for å lage et fint  mønster. 


Sett kaken i fryseren i minst 6  timer. 


Løsne kanten på springformen før servering og legg kaken på et fat.