Ingredienser
1 løk, finhakket
4 hvitløksfedd, finhakket
1 bit ingefær, revet
2 ts koriander, malt
2 ts spisskummen, malt
1 ts Helios gurkemeie
½ ts chilipulver eller 1 fersk chili
Cocosa Pure kokosolje til steking
1 boks Helios kokosmelk
1 boks Helios tomater, hakkede
2,5 dl røde linser, skylt
1,5 dl revet kokos
2 ts salt
5 dl vann
300 g spinat, grovt hakket
Fersk koriander, hakket
Evt. yoghurt naturell
Slik gjør du
1 Stek løken i kokosolje på medium varme til den er blank og myk.
2 Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 5 minutter til under omrøring.
3 Tilsett koriander, spisskummen, gurkemeie og chilipulver eller hakket chili og rør om.
4 Bland i kokosmelk, tomater, linser, kokos, vann og salt.
5 Kok opp og la det koke på medium varme under lokk i ca. 30 minutter. Rør hvert femte minutt
6 Tilsett spinat og kok et par minutter til
7 vTilsett spinat og kok et par minutter til
8 Topp eventuelt med litt yoghurt naturell eller plantebasert alternativ til yoghurt.