Ingredienser
2 1/2 dl vann
2 dl Berit Nordstrand Mylk
4 dl Helios bakemix lys
1-2 ss kokosblomstsukker
1 ts havsalt
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1 ts Helios Ceylon kanel
1 dl klarnet smør
Slik gjør du
1. Rør sammen vann og Berit Nordstrand Mylk
2. Tilsett mel, bakepulver, kokosblomstsukker og havsalt
3. Rør godt, slik at du får ut alle klumpene
4. Tilsett klarnet smør, og rør til du har en jevn og klumpefri røre
5. La røren svelle i 30 minutter, eller i kjøleskap natten over
6. Stek i vaffeljern
Tips!
Server med yoghurt av kokosmelk og rørte bringebær!
Rørte bringebær lager du enkelt ved å bruke 2 dl frosne bringebær, 1 dl eplejuice og 1 ss Chiafrø kjørt i blender.