Hjemmelaget Kokos-is med bjørnebær

Hjemmelaget kokos-is med bjørnebær

Enkel og fantastisk deilig iskrem basert på kokosmelk. Oppskrift og bilde er utarbeidet i samarbeid med matbloggeren A Green Kitchen.

Les mer

Ingredienser

  • 1 boks Helios kokosmelk
  • 2 dl Helios Cashewnøtter, bløtlagt i 2-4 timer
  • 2 dl Sukrin Gold sirup
  • saften av en halv sitron
  • 1/4 Supernature Himalaya salt, fint
  • 1/2 ts Helios Vaniljepulver
  • 2 dl bjørnebær, ferske eller avtinte frosne
  • 50g mørk sjokolade, finhakket



Slik gjør du

  1. Ha kokosmelk, cashewnøtter og sirup i en blender.
  2. Blend til du får en glatt, "silkemyk" masse. Ha i sitronjuice, salt og vaniljepulver og blend videre et par sekunder.


  1. Hell ca. halvparten av røren ut i en kledd form, plastboks eller liknende. Plasser i fryseren.
  2. Ha bjørnebærene i den resterende røren i blenderen og blend godt sammen.
  3. Ta formen med is ut av fryseren. Vend forsiktig inn den resterende massen og den hakkede sjokoladen med en slikkepott.


  1. Rør rundt et par ganger, og sett isen tilbake i fryseren. Isen er klar etter 4-6 timer i fryseren.
  2. Serveres som den er eller med tilbehør etter ønske.