Jordbær- og kokos-ispinner

Jordbær- og kokos-ispinner

Forfriskende hjemmelagde ispinner med sommerlig smak av jordbær og kokos!

Les mer

Tid: under 60 min

Antall porsjoner: 7


Ingredienser

250-300 g ferske jordbær

2 ss honning eller Helios Lønnesirup

3,6 dl Helios Kokosmelk

2 ss vaniljeekstrakt


Instruksjoner

1. Skjær jordbærene i tynne skriver (ta bort kjernen) og ha dem i en liten kjele sammen med honningen/lønnesirupen. Varm forsiktig opp på medium varme, til bærene er myke.

2. Ta kjelen av platen og mos jordbærene med en gaffel. Avkjøl. Ta vare på omtrent halvparten i en egen bolle.

3. Bland resten av jordbær-blandingen med kokosmelk og vaniljeekstrakt sammen i en bolle.

4. Legg den rene jordbær-blandingen i ispinne-formene først, deretter kokos- og jordbær-blandingen.

5. Settes i fryser i ca. 5 timer.