Lag din egen melkefrie sjokolade med dine favorittsmaker. Hva med å lage din egen appelsin-sjokolade?
Ingredienser
• 2 plater Berit™ melkefri
mørk sjokolade 80% kakao
• zest/strimlet skall av
• 1 appelsin
• Berit™ Urkorn granola
puffet quinoa
Slik gjør du
1. Legg sjokoladeplatene på en stekeplate kledd med bakepapir. Sett stekeplaten inn i ovnen på 50 °C med døren åpen.
2. Når du ser platene så vidt begynner å smelte, så tar du dem ut og strør på ønsket topping som for eksempel: granola, revet appelsinskall, kokosflak eller gojibær.
3. Avkjøl, knekk opp i biter & nyt!
Kan også enkelt lages som runde sjokoladepletter om du ønsker
1. Smelt sjokoladen i en bolle, ved lav varme over vannbad. Når vannet koker og sjokoladen har smeltet er den klar.
2. Legg et bakepapir på et brett. Bruk en skje til å lage små pletter med sjokoladen, cirka 4 – 5 cm i diameter. Ikke lag de for tynne, men sørg for at de har litt høyde/tykkelse. Legg på ønsket pynt og dytt den litt ned i sjokoladen.