5 min

2

Lett

Ingredienser

Oppskrift


2 cm fersk revet ingefær

2 appelsinskiver

16 blad frisk rosmarin

1 flaske Captain Kombucha ginger & lemon 400 ml

1 pakke Stenbaks

Tranebærsaft 1 liter


Fryste tyttebær

eller tranebær

Kvister av rosmarin

Vann

Isbitform

  1. Legg tyttebær eller tranebær i en tom isbitform. Stikk nedi rosmarinkvister og hell på vann. Frys til isbiter. 
  2. Finriv ingefæren. Legg ingefæren og rosmarinbladene i en morter og finhakk. Ha over i et glass. 
  3. Hell oppi kombucha til glasset er halvfullt, og fyll på med tranebærsaft til ca. ¾ av glasset er fylt. 
  4. Bland godt og topp med den julete isbiten og en skive appelsin.

Kjøp produktene fra oppskriften

Se tilgjengelighet i butikk