20 minutter
1 porsjoner
Ingredienser
-3 stk blader av romanosalat
-30 g ruccola
-5 stk nypoteter
-6-8 stk gule cherrytomater
-6-8 stk norske jordbær
-50 g fetaost
-ca 100 g røkt laks
-2 ts hampfrø
-1 ss gojibær
-1 ts alfalfaspirer
-0,5 ts olivenolje
Slik gjør du
1. Skrubb og kok nypotetene.
2. Skyll salaten, og la den renne av. Skjær tomatene i to. Del salatbladene i biter og fordel dem utover en tallerken.
3. La potetene kjølne litt, og skjær dem så i båter. Skjær laksen i avlange biter. Legg poteter og laks over salaten sammen med hele jordbær.
4. Bryt fetaosten i biter. Strø over fetaost, hampfrø, gojibær og alfalfaspirer. Helt til slutt drypper du olivenolje over salaten.