Ingredienser
2 store eller 3 medium søtpotet
2 store eller 3 medium rødbete
2 ss Cocosa Pure, smeltet
Cayennepepper
Maldonsalt
1 bunt grønnkål
2 avokado
1-2 lime
1 ss Tamarind
1 håndfull Helios kokosflak
1 ss finhakket ingefær
½ rød chili, finhakket
1 ss Miso
1 ss Helios Tahin
1 ss Helios lønnesirup
2 ss Helios olivenolje
Slik gjør du
1 Sett ovnen på 200 °C.
2 Vask og skrell søtpoteter og rødbeter. Bruk spiralizer eller rivjern til å lage lange fine “noodler” eller strimler av grønnsakene.
3 Bland dem med kokosolje og smak til med cayennepepper og Maldonsalt.
4 Bland grønnkålen med Tamarind og legg den utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over kokosflak. Stek i 5-10 minutter. Sjekk ofte da det lett kan bli brent.
5 Form søtpotet- og rødbetemixen til små hauger på bakepapirkledd stekebrett.
6 Stek dem midt i ovnen i 15-25 minutter. Følg godt med så de ikke blir brent
7 Kutt avokadoen i skiver og drypp over saften fra en lime.