Ingredienser
- 60 g valgfritt Helios nøttesmør
- 30 g Cocosa Extra Virgin
- 60 g Cocosa kokossukker
- 1 egg
- 1/2 ts Helios bakepulver
- 1/2 ts salt
- 40 g kokosmel
- Hakket Sjokolade
- 2 ss Cocosa Extra Virgin
- 200 g ønsket sjokolade
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 175 grader. Bland sammen kokosolje, nøttesmør og sukker til en jevn masse.
- Tilsett egg, og deretter mel til blandingen. Rør inn sjokoladebiter og bruk en skje til å forme cookies på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stek i 10-12 minutter, eller til de er gyldne. La de sette seg noen minutter og avkjøl videre på en rist.
- Smelt Cocosa Extra Virgin og ønsket sjokolade i vannbad. Fest cookies på en gaffel og dypp. Strø på ønsket topping, alt er lov! Hva med gojibær, havsalt, kakaonibs eller nøtter?