Mangodessert med kokoskrem

Mangodessert med kokoskrem

Imponer gjestene med denne deilige desserten til festbordet.

Les mer



Ingredienser:

1 boks Helios kokosmelk

1 ts Melis

1 ts Helios Vaniljepulver

1 stk Mango i terninger

2 stk Pasjonsfrukt


Valgfri topping:

Marengs

Frisk sitronmelisse eller mynte

Slik gjør du: 

  1. Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, eller et par timer før du skal lage desserten. 
  2. Ta forsiktig ut den tykke kremen som har stivnet øverst (vannet nederst vil du ikke ha i kremen). 
  3. Legg over i en bolle sammen med melis og vaniljesukker, og pisk til en krem. 
  4. Del mango i terninger og ta ut fruktkjøttet av pasjonsfrukten. 
  5. Legg lag på lag i serveringsglass, og topp med knust marengs og litt friske blader av sitronmelisse eller mynte.