Nøttebar

Nøttebar

Smakfulle nøttebarer med et hint av vanilje!

Les mer

Ingredienser


150 g Helios cashewnøtter
150 g Helios mandler
150 g Helios tørkede tranebær
1 dl Helios havregryn
2 ts Helios vaniljesukker
100 g Helios lønnesirup


Slik gjør du


1. Forvarm ovnen til 150 grader og kle ett stekebrett/ildfastform (20x20 cm) med bakepapir.

2. Grovhakk nøttene og bland sammen i en bolle med tranebær, havregryn og vaniljesukker. Tilsett sirup og bland godt (det skal være en tykk og klissete masse). Press massen jevnt i formen, bruk gjerne en slikkepott som redskap. Stek i 18-20 minutter.

3. Ta ut av ovnen og avkjøl i romtemperatur, legg hele formen over i kjøleskapet i ca 1 time. Ta ut og del i ønsket størrelse.